Verberg menu  

adres

Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost
Bijlmerdreef 626
1102 AC AMSTERDAM


 Contact: 020 – 235 85 90

Telefonisch zijn wij bereikbaar
vanaf 8:30

Maak een afspraak


Bij spoedgevallen:

Wij zijn buiten openingstijden bereikbaar via het Tandarts-Bemiddelings-Bureau:
020 – 303 4500 of
0900 – 821 2230 (44 ct.p.min)


Openingstijden

Maandag t/m donderdag
van 08:00-17:00 uur
Vrijdag van 08:00 tot 13:00 uur


Openbaar vervoer

Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuid Oost is goed bereikbaar via openbaar vervoer. Met de bus stapt u uit op Halte Florijn, onze praktijk ligt op slechts 1 minuut loopafstand. Wij bieden tevens parkeergelegenheid voor de deur.

1. Kennismakingsgesprek

Kennismakingsgesprek

Bij de eerste afspraak kijkt de orthodontist of je een beugel nodig hebt. Hij zal dan alleen in de mond kijken en vooral letten op de stand van de tanden en de kiezen en de verdere ontwikkeling van je tanden, kiezen en kaken. Hij zal ook letten op het profiel van je gezicht. Er kan dan al een schatting opgegeven worden over hoe en wanneer je het beste behandeld kunt worden.

Het kan ook zijn dat je nog even moet wachten en dat het nog niet het goede moment is om te starten met de behandeling. Dit heeft meestal te maken met de wisseling van het gebit. Als dat zo is, krijg je van ons een oproep om dit na enige tijd weer opnieuw te beoordelen.

Als het wel zover is dat je behandeld kunt worden, moeten er eerst gegevens verzameld worden om een goed behandelplan te maken, helemaal afgestemd op jouw gebit. Het verzamelen van deze gegevens noemen we een uitgebreid onderzoek. Je kunt hier een afspraak voor maken.