Verberg menu  

adres

Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost
Bijlmerdreef 626
1102 AC AMSTERDAM


 Contact: 020 – 235 85 90

Telefonisch zijn wij bereikbaar
vanaf 8:30

Maak een afspraak


Bij spoedgevallen:

Wij zijn buiten openingstijden bereikbaar via het Tandarts-Bemiddelings-Bureau:
020 – 303 4500 of
0900 – 821 2230 (44 ct.p.min)


Openingstijden

Maandag t/m donderdag
van 08:00-17:00 uur
Vrijdag van 08:00 tot 13:00 uur


Openbaar vervoer

Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuid Oost is goed bereikbaar via openbaar vervoer. Met de bus stapt u uit op Halte Florijn, onze praktijk ligt op slechts 1 minuut loopafstand. Wij bieden tevens parkeergelegenheid voor de deur.

2. Uitgebreid Onderzoek

Uitgebreid onderzoek

Alle documentatie voor het uitgebreid onderzoek wordt uitgevoerd door een assistente.

We hebben heel wat foto's nodig en met een digitale fotocamera worden er foto's gemaakt van de mond/gebit en het gezicht. Ook maken wij 2 röntgenopnames: een overzichtsfoto van de hele kaak en een röntgenschedel profiel foto. Daarnaast worden er afdrukken of een digitale mondscan van de boven- en onderkaak gemaakt. Met onze digitale mondscanner maken we een exacte 3D-afdruk van je gebit. Daarbij komt kijken dat er geen geknoei meer is of kokhalzen door het happen én een vieze nasmaak. Het 3D-model is precies zoals de werkelijkheid en is beter te beoordelen door de orthodontist. Soms maken we ook nog een wasbeet om goed te kunnen bepalen hoe je met je kiezen op elkaar bijt.

Alle documentatie wat gemaakt is heeft de orthodontist nodig om een behandelplan te maken. Dit behandelplan wordt vervolgens besproken bij de volgende afspraak.