Verberg menu  

adres

Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost
Bijlmerdreef 626
1102 AC AMSTERDAM


 Contact: 020 – 235 85 90

Telefonisch zijn wij bereikbaar
vanaf 8:30

Maak een afspraak


Bij spoedgevallen:

Wij zijn buiten openingstijden bereikbaar via het Tandarts-Bemiddelings-Bureau:
020 – 303 4500 of
0900 – 821 2230 (44 ct.p.min)


Openingstijden

Maandag t/m donderdag
van 08:00-17:00 uur
Vrijdag van 08:00 tot 13:00 uur


Openbaar vervoer

Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuid Oost is goed bereikbaar via openbaar vervoer. Met de bus stapt u uit op Halte Florijn, onze praktijk ligt op slechts 1 minuut loopafstand. Wij bieden tevens parkeergelegenheid voor de deur.

Project Lombok

Schisis project Lombok te Indonesië

Het project, in 2006 opgericht door Madjid Gordjestani (orthodontist) en Rik Soehardi (MKA- chirurg) wordt al vanaf het begin gesponsord en georganiseerd door stichting Sumbing Bibir in samenwerking met de Rotary van Lombok, Gent en Nijmegen. Elk jaar nog worden meer kinderen met schisis in Indonesië geboren dan er worden geopereerd en geholpen. Op het eiland Lombok wordt een aantal van deze patiënten, voornamelijk kinderen, gratis geopereerd door de artsen die hiervoor ruim een week van hun vakantie gebruiken.

Kwaliteit van zorg, staat naast veiligheid voor de patiëntjes, sinds het begin van het project bovenaan de lijst van doelen die we willen bereiken. Ook continuïteit van zorg is belangrijk. Daarom gaan we er minimaal 1 maal per jaar heen. Een andere grote stap voorwaarts in dit kader is de samenwerking met een Indonesische collega MKA chirurg, dr. Timur Wati, die we nu al een aantal jaar bij het project betrokken hebben. Zij krijgt hierdoor opleiding en expertise in de schisischirurgie en vormt een belangrijke schakel voor de toekomst van het project. Dit past goed in de visie die wij op ontwikkelingszorg hebben nl: “Geef de mensen daar een hengel ipv een vis”.

Door een Indonesische collega te bekwamen in de schisischirurgie kunnen we de zorg voor patiëntjes met schisis in Indonesië naar een hoger nivo tillen.

Het schisis / chirurgisch team gaat in Oktober 2018 voor de 14e keer naar Indonesië.

Lees hier over de voorgaande jaren:

 Lees meer..
Lombok 2015 Orthodontiepraktijk Ede en Amsterdam Zuid ondersteunen de Rotary club Mataram in Lombok,…
 Lees meer..
Lombok 2016 In de week van 1 t/m 8 oktober is er voor de 12e keer een chirurgisch team vanuit Nederl…
 Lees meer..
Prof. Dr. S.J.Berge van het Universitair Medisch Centrum St. Radboud, afdeling Mond- Kaak- en Aangez…