Samen werken aan kwaliteit

Welkom bij Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost. Wij zijn een moderne praktijk voor orthodontie met negen behandelstoelen. Voortdurend streven wij naar perfectie en efficiency om u, onze patiënt, het beste te bieden op het gebied van orthodontische behandelingen.

Onze praktijken zijn efficiënt ingericht. Orthodontisten en assistenten werken als een team samen. U hoeft nooit lang te wachten: Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost heeft geen wachtlijst. Patiënten waarderen ons met een gemiddelde 8,7. Wij zijn ISO-NEN 9001 gecertificeerd.

Was orthodontie voorheen vooral gericht op kinderen, steeds vaker melden volwassenen zich bij ons. De vraag naar een (cosmetische) correctie van tanden of gebit is de laatste jaren gegroeid. Voor een orthodontische behandeling hebt u geen verwijzing nodig.

Facturering

Orthodontiepraktijk Amsterdam Zuidoost heeft het verzenden en innen van declaraties uitbesteed aan Netpoint Factoring B.V. Netpoint group is al meer dan 25 jaar een allround dienstverlener in de mondzorg.

Verzekering

Orthodontie zit niet het basispakket van de zorgverzekering, ook niet voor kinderen. Om voor vergoeding in aanmerking te komen, moet er een aanvullende tandartsverzekering worden afgesloten. Waar moet u op letten?

Wat kost een beugel?

Goed om te weten: de kosten voor orthodontie hoeft u niet in één keer te betalen. Gemiddeld liggen de totale kosten voor een beugel tussen de € 2.000 en € 3.500, voor een behandelingsduur van anderhalf tot drie jaar.

Wij staan voor u klaar

drs. N. Mencarini

Tandarts-Orthodontie

dr. M. Gordjestani, Phd

Orthodontist

Kiba

Receptie-balie

Nicole

Receptie-balie

Simone

Receptie-balie

Melanie

Orthodontie assistent

Shelley

Orthodontie assistent

Alissa

Orthodontie assistent

Jeannine

Orthodontie assistent

Ina

Orthodontie assistent

Sharon

Orthodontie assistent in opleiding

Vacature

Orthodontie assistent

Vacature

Ortho-talent